Dilego.cz

7 tipů na dokonalé dárky pro muže

7 tipů na dokonalé dárky pro muže

7 tipů na dokonalé dárky pro muže
Opět si marně lámete hlavu s tím, čím obdarovat mužskou část své rodiny? Mnohdy je kupování dárků pro partnera, manžela, otce, bratra atd. skutečným oříškem, který dokáže pěkně potrápit… Proto jsme pro vás sestavili seznam netradičních dárků, které potěší každého muže. Takže vzhůru nakupovat!

⦁ Stolní fotbálek
Znáte vůbec nějakého muže, který nerad hraje stolní fotbálek? Určitě ne! Tak proč nesplnit odvěký sen vašim blízkým? Stolní fotbálek se navíc stane dokonalou zábavou pro celou vaši rodinu, nejen pro její mužskou část. Stůl na fotbálek uchvátí každého muže bez rozdílu věku, to vám garantujeme!


⦁ Poker
Málokterý muž odolá partičce pokeru. A ten, kdo jej nezná, ten by do jeho tajů velmi rád proniknul. Proto i vy udělejte svému manželovi radost. Jistě se brzy přesvědčíte o tom, že poker je dokonalou hrou i pro ženy, takže ve skutečnosti potěší celou rodinu.


⦁ Masážní křeslo
Pohodlné posezení po dlouhém, náročném dni, o to se postará neuvěřitelně pohodlné masážní křeslo. Hektický životní styl vyvolává stres a napětí, které může mít za následek značně nepříjemné bolesti zad. Proto je masážní křeslo vskutku dokonalým dárkem pro muže, kteří pracují fyzicky, ale i pro ty, kteří vykonávají kancelářskou práci a jejich zádové svaly strádají dlouhým sezením.


⦁ Djembe
Djembe neboli africký buben je perfektním dárkem pro milovníky exotických kultur. Jedná se nejen o netradiční hudební nástroj, ale i originální dekoraci domu či bytu. A co víc, hra na djembe je velmi jednoduchá, takže ji brzy zvládne i méně zkušený hudebník.


⦁ Meteostanice
Pokud váš manžel ještě nemá meteostanici, pak nastal ten pravý čas! , ať už teplKaždý muž má rád přehled o počasí, ať už teplotě, nebo vlhkosti doma i venku. A i vy jistě oceníte, když budete mít přesné informace o aktuálním počasí. Moderní meteostanice vynikají jednoduchým, nadčasovým designem, díky němuž budou ozdobou vašeho domova.

⦁ Multifunkční herní stůl
Dokonalá zábava na mnoho způsobů v jednom zařízení, tak by se dal popsat multifunkční herní stůl, který v sobě skrývá přímo neskutečné množství her. Najdete zde tradiční i méně obvyklé hry, vybírat můžete z klidnějších i dynamičtějších her. Na své si zkrátka přijde každý milovník stolních her!


⦁ Zastřihovač chloupků
A v neposlední řadě tu máme i oblíbený zastřihovač chloupků. Málokterý muž si vzpomene zastřihnout dlouhé chloupky v uších nebo v nose, ale když bude mít po ruce spolehlivý zastřihovač, vždy zavčas zatočí s nevzhlednými chloupky. Můžete se spolehnout na to, že časem bez něj nedá ani ránu.

Věříme, že s našimi tipy pro vás bude nákup dárků pro mužskou část vaší rodiny mnohem jednodušší a rychlejší, zkrátka bez zbytečných starostí a dlouhého přemýšlení.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...