Dilego.cz

7 tipů na perfektní dárky pro ženy

7 tipů na perfektní dárky pro ženy

7 tipů na perfektní dárky pro ženy
Také vám připadá výběr dokonalého dárku pro manželku, sestru, maminku nebo babičku jako téměř nadlidský úkol? Neházejte flintu do žita, máme pro vás zaručené nápady na originální dárky pro ženy.

⦁ Přenosná parní sauna
Dokonalý wellness přímo u vás doma? Díky přenosné parní sauně je to možné! Jestliže si vaše manželka potrpí na zkrášlující a relaxační procedury, potom kouzlu parní sauny okamžitě propadne. Která žena by nechtěla mít vlastní wellness koutek přímo u sebe doma? Jednoznačně každá, ani ženská část vaší rodiny jistě nebude jiná…


⦁ Kolečkové brusle
A jaký dárek vybrat pro sestru, nebo dceru? Jednoznačně kolečkové brusle! Jedná se o dokonalou relaxaci po náročném dni v kanceláři. Pohyb na čerstvém vzduchu při této náročné aktivitě je zárukou odpočinku. A vyrýsované stehenní svaly budou velmi příjemným bonusem! V případě, že vaše sestra už kolečkové brusle má, zvažte, zda není ten pravý čas pořídit jí nový pohodlnější a zejména bezpečnější model, ve kterém se jí bude bruslit skoro samo.


⦁ LED dekorace
Každá žena bude souhlasit s tím, že dobře zvolené dekorace dělají pěkný domov. Darujte proto své matce nebo manželce moderní LED dekorace. Působivé jsou zejména stromky se svítícími květy, které jsou velmi romantické. A každému domovu dodají moderní nádech LED kužely a koule.


⦁ Kancelářská židle
Má vaše manželka sedavé zaměstnání? Pak ji jistě čas od času pobolívají záda. Mnohem lepší je však takovým bolestem předcházet než je léčit. K tomu výborně poslouží pohodlná kancelářská židle, která poskytne dostatečnou oporu zádovým i krčním svalům. Můžete se spolehnout na to, že vaše manželka ocení, jak myslíte na její zdraví.


⦁ Pedikúra
Chodí vaše manželka s nadšením na pedikúru? Pak ji jistě potěší vlastní sada na pedikúru, díky níž se bude moci starat o své nohy sama, kdykoli to jen bude třeba a když nebude mít čas na návštěvu pedikérky. Tento dárek nadchne i vaši matku nebo babičku, kterým se dárky většinou vymýšlí opravdu těžko.


⦁ Žehlička na vlasy
Žádná žena se neobejde bez výkonného vysoušeče vlasů, ale pro většinu je stejně nepostradatelná i žehlička na vlasy. Právě v tomto případě je však důležité dbát na kvalitu výrobku, neboť nespolehlivá žehlička může napáchat hodně škody, ze které se vlasy, potažmo vaše manželka či přítelkyně bude ještě dlouho vzpamatovávat. S žehličkou by se mělo i snadno manipulovat, aniž by hrozil nějaký nepříjemný úraz.


⦁ Fóliovník
Je vaše manželka zapálenou zahradnicí, která svým květinám věnuje mimořádnou pozornost? Potom ji určitě potěší praktický fóliovník, který by neměl chybět na žádné zahrádce. Uvidíte, že vaše drahá polovička bude nadšená z povedené úrody! A i vy z ní budete mít opravdový užitek, až budete mít chutnou, čerstvou zeleninu na talíři.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...