Dilego.cz

Jak se osvěžit na zahradě

09.06.2021

0

Jak se osvěžit na zahradě

Pohled na teploměr nás nenechává na pochybách, že konečně dorazilo léto. Možná proto začínáte přemýšlet, kam se půjdete ochladit, až dorazí vedra. Jestli se nechystáte k moři ani na koupaliště, zařiďte si osvěžující oázu na své zahradě. Co by Vám nemělo chybět?

Zahradní bazén

Bazén Florida 366 x 122 cm, bez příslušenstvíNic v létě neosvěží lépe, než skok do bazénu, a to nejlépe do vlastního, kde si můžete snadno ohlídat kvalitu vody, množství použitého chlóru či kyslíkových tablet. Nemusíte se pouštět do složité stavby zapuštěného bazénu. Podobnou službu udělá i samostavěcí bazén či nadzemní bazén s konstrukcí. Stačí pro něj vybrat vhodné místo a zajistit přístup k vodovodu či ke studni. Pomocí bazénové chemie si pak vodu udržíte čistou po celé léto.

Nafukovací vířivka

Po náročném dni přinese klid a relaxaci, uvolní namožené svaly a má mnoho zdravotních přínosů – mobilní nafukovací vířivka by proto neměla chybět na žádné zahradě, terase, nebo větším balkónu. Můžete si vybrat malou vířivku a užívat si klidu ve dvou, nebo si pořiďte prostornou čtvercovou a pozvěte do ní své přátele. Každá koupel ozdraví Vaše tělo, přinese úlevu při nespavosti, artritidě a otocích. Stejně blahodárný je pobyt ve vířivém bazénku i pro Vaši psychiku.Zahradní sprcha Stilista Cascata

Zahradní sprcha

V horkých dnech na zahradě, nebo při kempování, by Vám neměla chybět zahradní sprcha. Jednoduše ji napojíte na zahradní hadici, nebo jiný přívod vody, a upevníte do země. Mobilní sprcha Vás osvěží a pomůže s hygienou všude, kde se ocitnete bez koupelny. A pokud si vyberete sprchu solární, můžete si užívat vodu ohřátou ekologicky, pouhým slunečním svitem, a to až na 60°C.Zahradní kašna - fontána džbánky 70 x 83 x 75 cm

Kašna či fontána

Ptáte se, proč si pořídit na zahradu fontánu, když s v ní nemůžete koupat? Odpověď je jednoduchá – kromě toho, že Vaši zahradu zkrášlí, také zvlhčuje okolní vzduch, slouží jako pítko a koupel pro ptáky a umocňuje vůni aromatických rostlin v jejím okolí. Určitě se proto vyplatí zařídit si na zahradě klidné zákoutí s kašnou, kde můžete relaxovat nejen v letním horku.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...