Dilego.cz

Kamenná umyvadla

Kamenná umyvadla

Kamenné umyvadlo: dostupný luxus pro každého
Je před vámi zařizování koupelny? Potom vás jistě zajímají nejnovější trendy v oblasti koupelnového designu! Jedním z nich jsou kamenná umyvadla, která by neměla ujít ani vaší pozornosti. A jaké jsou jejich výhody?

Umyvadlo, jak jej neznáte
Není pochyb o tom, že keramické umyvadlo je ve většině případů jasná volba, ale proč? Ve skutečnosti se jedná spíše o setrvačnost, sílu zvyku. Existuje totiž spousta dalších materiálů, které se na výrobu umyvadel hodí stejně dobře, ne-li více. Jedním z nich je rozhodně kámen, který zdánlivě nevýraznému kusu sanitárního zařízení propůjčuje nádherný, luxusní vzhled. Kamenné umyvadlo není ve skutečnosti žádnou novinkou, jenom poněkud ustoupilo do pozadí kvůli všudypřítomné, levné keramice. Ovšem časy se mění a kamenná umyvadla se vrací s novou slávou, navíc za mnohem příznivější ceny, takže dnes si je může dovolit opravdu každý!


Kamenné umyvadlo patří i do vaší koupelny
Kamenné umyvadlo se dokonale hodí pro milovníky přírodních materiálů. Proto by se i další vybavení koupelny mělo nést v přírodním duchu. Vhodné jsou obklady a dlažba s motivem dřeva, nebo opět kamene. Převažovat by měly spíše zemité barvy, které ještě umocní příjemný dojem.


Při zařizování koupelny vezměte v potaz nejen její rozměry, ale výslednou podobu by mělo ovlivnit také to, kolik ji bude celkem využívat lidí. Postupně se stává příjemným standardem, že větší koupelny disponují dvěma umyvadly, která tak umožní plynulejší zvládnutí základních hygienických úkonů všech členů rodiny, zejména pak v ranních hodinách. Velmi důležitá je také dostatečná velikost umyvadla. Sebekrásnější umyvadlo budete brzy proklínat, jestliže si v něm nebudete moci pohodlně umýt obličej, aniž by po vás na zemi zůstala potopa…

Odolné a přitom krásné
Kamenné umyvadlo vás přesvědčí o tom, že originální design a maximální funkčnost mohou jít ruku v ruce. Oblíbíte si je však i z dalšího důvodu a tím je nenáročná údržba. Na kamenném umyvadle není vidět každá skvrna od zubní pasty, nebo stopy od vodního kamene, jako je tomu v případě keramiky. Ovšem ten hlavní důvod, proč na kamenné umyvadlo nedáte dopustit, je jeho elegantní vzhled. Kámen je zkrátka tisíci lety prověřený materiál, který se vždy postará o luxusní dojem.


Nebojte se experimentů
Možná se vám kamenné umyvadlo jeví jako výstřelek, který brzy upadne do zapomnění. To však v případě kamenných umyvadel určitě nehrozí, neboť jsou velmi nadčasová, a to nejen díky použitému luxusnímu materiálu, ale také díky jednoduchému designu. Takové spojení je zárukou, že vaše nové umyvadlo vám bude sloužit a dělat radost po mnoho let!

Podlehněte i vy kouzlu kamenného umyvadla!

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...