Dilego.cz

Léto se blíží. Máte už svůj paddleboard?

Léto se blíží. Máte už svůj paddleboard?

Konečně se zdá, že začne léto, dokonce i teploty tomu už pomalu nasvědčují. Už se těšíte na dovolenou nebo jen na odpoledne strávené u vody? Pokud milujete léto a rádi trávíte čas u vody, máme pro vás pár tipů, jak si užít zábavné letní měsíce.

Physionics nafukovací paddleboard 320 cm, chobotnice

Hit léta - paddleboard

Jeden z hitů tohoto léta je sportovní aktivita zvaná paddleboard. Představte si, jak s tímto prknem kloužete po klidné řece, jezeře nebo dokonce moři. Stačí jen málo, abyste si užívali spoustu zábavy a zároveň posilovali svaly středu těla a prováděli kardiovaskulární trénink.

Zábava nejen pro děti

Pokud nejste příliš sportovně založení a raději preferujete větší bezpečí a komfort, můžete si vychutnat čas na vodě s nafukovacím člunem. Stačí ho nafouknout, vzít s sebou děti a vydat se na příjemnou plavbu po jezeře. Nezapomeňte však na bezpečí dětí a raději jim pořiďte plovací vesty.

Čas na ochlazení

Kempingová židle s odnímatelnou podnožkou, modrá

Pobyt u vody zahrnuje také ochlazování a udržování dostatečného pitného režimu. Mějte po ruce chladničku, ve které budete mít osvěžující nápoje a chlazené jídlo. Taková chladnička je také skvělým doplňkem pro kempování, grilování a pikniky. Abyste se ochránili před úžehem, můžete si postavit přístřešek na pláž, například pop-up stan, který je rychle sestavitelný a díky své stabilní konstrukci odolává větru.

Nezapomínejte ani na své čtyřnohé kamarády

Láhev na vodu s miskou pro psa

A nezapomeňte na své čtyřnohé přátele! Pokud jedete na paddleboard, můžete si vzít sebou i svého psa. Ale pamatujte, že psi se v létě snadno přehřívají, takže byste měli mít u sebe chladící podložku a láhev s vodou a miskou pro psa. Tato speciální láhev pro psy vám umožní přenášet vodu a poskytuje praktickou misku, ze které bude váš pes pít snadněji než z vaší dlaně. Pokud není láhev potřeba, můžete ji připevnit k vodítku psa nebo ji připojit k batohu.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...