Dilego.cz

Letošní trendy ve vánočním osvětlení

Letošní trendy ve vánočním osvětlení

Stejně jako jakékoliv jiné vánoční dekorace, také dekorativní osvětlení podléhá aktuálním trendům a změnám. Pojďme si ty nejvýraznější z nich představit a inspirovat se tak pro letošní vánoční výzdobu.

V hlavní roli LED diody

Vánoční dekorativní osvětlení - rampouchy - 60 LED teple bílá

Hlavní trend posledního desetiletí je nepřehlédnutelný: nastoupila éra LED diod místo klasických žárovek. Výsledkem je značná úspora elektrické energie, delší životnost LED řetězů a kabelů a větší bezpečnost při použití osvětlení – LED diody se nezahřívají tak jako starší žárovky. Obecně lze říci, že LED řetězy uspoří až 90% energie, přesto vydrží svítit až 10x déle. Využijte toho a nainstalujte si vánoční osvětlení už nyní beze strachu z faktury za elektřinu.

Široká nabídka vánočního osvětlení

Vánoční LED dekorace - sněhová vločka, 30 cm, teple bílá

Dalším trendem, kterého jste si určitě také všimli, je velká variabilita dekorativního osvětlení. Zatímco dříve jsme si museli vystačit s klasickými voskovými svíčkami a dvěma druhy žárovkového kabelu, dnes jsou možnosti při vánočním dekorování téměř neomezené. Vybírat můžete z mnoha druhů LED kabelů, světelných dešťů a závěsů, samozřejmostí jsou LED svíčky na stromeček a dokonce i svíčky na adventní věnec.


Náš tip: Jedním z nejoblíbenějších vánočních světel v našem e-shopu jsou vánoční rampouchy. Snadno a rychle navodí zimní atmosféru i tehdy, když na Vánoce nenapadne sníh.Vánoční LED světelná síť - 1,5x1,5 m, 100 diod, studeně bílá



Profesionální osvětlení diLED

Máte velký dům, či zahradu, nebo přemýšlíte nad tím, jak co nejvýhodněji vyzdobit sídlo Vaší společnosti, prodejnu či restauraci? Právě pro Vás je určeno rozšiřitelné a vzájemně propojitelné LED osvětlení diLED, které dosahuje téměř profesionální kvality. Lze ho použít v interiéru a samozřejmě i v exteriéru. Jeho velkou výhodou je možnost napojení až 2000 diod na jedno trafo. Nezáleží přitom, zda vzájemně propojíte pouze vánoční řetězy, nebo zda k nim připojíte i světelné deště, sítě i závěsy. Systém diLED je natolik flexibilní, že Vám umožní vytvořit si vánoční výzdobu přesně podle Vašich představ.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...