Dilego.cz

Proč si na zahradu pořídit nůžkový párty stan?

06.08.2020

0

Proč si na zahradu pořídit nůžkový párty stan?

Trávíte v létě spoustu času na své zahradě a často sem zvete i své přátele? Chystáte zahradní párty nebo hledáte vhodné zastřešení zahrádky u své restaurace? Pak nutně potřebujete praktický zahradní stan, a to nejlépe nůžkový. Proč právě ten?

Zahradní párty stan nůžkový PROFI 3x3 m zelený + 2 boční stěny

Schovejte se před deštěm

Pro naše podnebné pásmo je typické, že tu bývají slunečné letní dny často střídány s nenadálým deštěm. Před každou oslavou pod širým nebem je proto nutné zajistit dostatečný počet slunečníků, markýz, pergol, nebo třeba párty stanů. Díky nim nebudete muset Vy ani Vaši hosté při nepříznivém počasí utíkat ze zahrady. Oceníte ho také v zimě – stačí přidat několik zahradních topidel a Silvestru pod širým nebem nic nebrání.

Protože však jakýkoliv stan (ať už se jedná o velikost 3x3 m, 3x6 m nebo atypické osmiboké stany) zabírá na zahradě mnoho místa, je nejlepší pořídit si takový stan, který před slavností rychle postavíte a po jejím skončení během několika minut opět složíte. Tento požadavek dokonale splňují nůžkové zahradní stany, jejichž konstrukce svým tvarem připomíná nůžky.Zahradní párty stan 3 x 6 PROFI - nůžkový - vínový

Jak se staví nůžkový zahradní stan

Nenechte se odradit zdánlivou složitostí nůžkové konstrukce. Stačí nůžky pospojované tyčemi rozevřít, roztáhnout do požadovaného tvaru a velikosti a v rozích napnout plachtu. Po skončení akce jej podobným způsobem zase sbalíte do praktické tašky, kterou snadno převezete autem. Složený nůžkový stan zabírá jen velmi málo místa, a jestliže ho po sezóně uskladníte na suchém a vzdušném místě, bude Vám spolehlivě sloužit mnoho let.Zahradní párty stan nůžkový INSTENT BASIC 3x3 m + 2 bočnice

Zahradní stan pro každou příležitost

Velkou výhodou našich párty stanů je jejich velká variabilita. Čekáte velkou společnost? Jednoduše pospojujte několik stanů dohromady. Očekáváte vítr či chladnější počasí? Pořiďte si stan s praktickými bočnicemi. Organizujete svatbu? Pak budete určitě potřebovat stan v bílé barvě. Pro firemní akci si naopak zajistěte stan v barvách Vaší společnosti, umístěte na něj logo a pak už si jen užívejte výhod tohoto efektního přístřešku.



Objevte výhody nůžkových párty stanů z naší nabídky!

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...