Dilego.cz

Užijte si pořádnou letní grilovačku!

15.06.2018

0

Užijte si pořádnou letní grilovačku!

Outdoorová gastronomie se v posledních letech stala oblíbenou letní zábavou.

Je to činnost, která mužům neuvěřitelně sluší, proto apeluji na všechny muže: Chopte se zástěrygrilovacího nářadí a připravte své rodině a přáletům nezapomenutelný kulinářský zážitek.

Pro přípravu těch nejlepších steaků naleznete v našem e-shopu velké grily na dřevěné uhlí , grily plynové i malé, snadno přenosné minigrily. S malým grilem nemusíte grilovat pouze na zahradě, ale můžete vyrazit i do piknikových míst či grilovišť, která v posledních letech rostou ve větších městech jako houby po dešti.

BBQ GRIL NA DŘEVĚNÉ UHLÍ

Také to máte tak, že na začátku léta připravujete klasické recepty, ale s každým dalším grilováním zkoušíte něco nového? Alespoň novou marinádu, chutney, špízy, nebo hamburgery? Zkuste náš recept na vepřovou panenku se švestkami.

Maso si grilem rozumí, to ví každý, ale nejen to se dá na grilu připravit, proto jsem přiložila jednoduchý recept na grilovanou zeleninu ze svého deníčku, kterým oslníte vegetariány a ani masažrouti nepohrdnou.

recept

A co by to bylo za grilovačku bez piva! Udělejte na své přátele dojem s pivní věží či vtipnými půllitry a pokud preferujete lahvové pivo, nalezla jsem pro Vás stylový kbelík na pivo a originální otvírák, který se vždy hodí.

Pivní věž

Dobrou chuť!

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...