Dilego.cz

Zhubněte vánoční kila – nejlépe ve vlastní posilovně

Zhubněte vánoční kila – nejlépe ve vlastní posilovně

Dávat si vánoční předsevzetí nemá cenu, protože Vánoce je prostě potřeba si užít včetně dobrého jídla a cukroví. Zato po Novém roce je to jiné. Lákadel je kolem nás méně a pomalu se prodlužující dny doslova vybízejí k pohybu a k hubnutí přebytečných kil. Napadlo Vás už, že nejpříjemnější cvičení bude ve Vaší vlastní domácí tělocvičně?

Výhody domácí posilovny

MOVIT Set 2 činek s neoprenovým potahem, 4 kg, zelené

Hlavní výhody jsou jasné – nemusíte se plahočit do fitka mezi ostatní sportovce, kde je v lednu obvykle přelidněno, hraje tam rušivá hudba, a kde na vás během chřipkových epidemií číhají bacily. Nejen začátečníci ocení, že je při jejich snaze zhubnout nikdo nepozoruje a mají na svůj trénink klid.

Co budete potřebovat?

To nejjednodušší, co si můžete pro domácí cvičení pořídit, jsou činky. Posílíte s nimi bicepsy a tricepsy, ale i zádové a břišní svaly. Oblíbenou obdobou činek jsou neoprenové kondiční zátěže. Jednoduše je připevníte na zápěstí a zintenzivníte tak svůj trénink. Naprostým základem jsou také podložky na cvičení a gymnastické míče.

Ergonometrický elliptical BE53E - programovatelný

Můžete-li si dovolit do své kondice zainvestovat víc peněz, určitě si pořiďte běžecký pás s manuálním náklonem. Bude vás motivovat k běhu i při nepříznivém počasí, kdy se Vám nechce běhat v parku. Dalšími užitečnými fitness stroji jsou cyklo trenažer, nebo třeba elliptical, na kterém účinně procvičíte celé tělo. Máte doma opravdu málo místa? Ani to Vás nemůže zastavit. Posilovací hrazdu můžete přimontovat ke stropu nebo do rámu dveří a posilovat na ní paže, nohy, záda i břišní svaly. Velmi malý prostor zaberou i úchopy na kliky.PHYSIONICS Mini trampolína, průměr 102 cm

 

Pohyb může být i zábava

Pokud Vás cvičení s činkami nebo na strojích neláká, pořiďte si domů, na chatu nebo do garáže pingpongový stůl! Budete se díky němu hýbat, a ještě si užijete spoustu zábavy. Někomu zase může víc vyhovovat boxovací pytel nebo třeba mini trampolína, basketbalový koš, či obruč Hula Hoop.

 

Vyberte si z nabídky fitness pomůcek na Dilego.cz a užijte si příjemné sportování!

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...