Dilego.cz

Granitový dřez – luxus do každé kuchyně

Granitový dřez – luxus do každé kuchyně

Chtěli byste přivítat jaro v nové kuchyni, ale nemáte čas ani peníze na složitou rekonstrukci? Zaměřte se na jednoduchou, ale přitom zásadní změnu, díky které Vaše kuchyň ihned prokoukne – na výměnu dřezu. Vyberte si takový, který je odolný, a zároveň nenáročný na údržbu.

Odolné kuchyňské dřezy z granituGranitový dřez s odkapávačem, černý, 32 x 19 x 39 cm

Kuchyňský dřez musí splňovat vysoké nároky jako je vysoká chemická i mechanická odolnost, jednoduchá údržba a v neposlední řadě také stálý a atraktivní vzhled. To vše zajistí granitové dřezy vyrobené z přírodního křemene, které díky svým vlastnostem promění každou kuchyňskou práci v příjemný zážitek. Zvláště oblíbené jsou granitové dřezy s odkapávačem poskytujícím dostatečný prostor pro umyté nádobí. Odkapávač svádí přebytečnou vodu zpět do dřezu, takže udrží Vaši kuchyňskou desku stále suchou.Granitový dřez s odkapávačem, béžový

Pravý granit je vyrobený z 80% přírodního křemene, živce a slídy, a dále z barviv a pojiv. Tyto suroviny společně tvoří zcela homogenní materiál, který bez potíží zvládá vysoké teploty a je velmi těžké ho poškrábat. Na druhou stranu je potřeba dávat si pozor při manipulaci s křehkým sklem v granitovém dřezu. Jeho odolnost proti mechanickému nárazu je až 1 kg.

Elegantní vzhled granituGranitový dřez s odkapávačem, šedý, 32 x 19 x 39 cm

Další předností těchto dřezů je elegantní neutrální barva, která snadno zapadne do moderní i do rustikálně laděné kuchyně. Pokud nesnášíte zaschlé kapičky vody ve dřezu, granit je pro Vás skvělým řešením. Na tomto přírodním materiálu voda žádné stopy nezanechává. A na závěr dobrá zpráva pro milovníky designu - granitový dřez můžete nainstalovat také na pracovní desku či vestavět do ní.


Vyberte si z naší nabídky levných granitových dřezů za velmi nízké ceny.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...